Anjali Residence

Situated in an upcoming new suburb, Anjali Residence is a Penthouse Project that boasts three levels and a swimming pool. With double-storey void ceilings to 5-meter feature walls, Stephanie Ng Design was told to create breathtaking features that would make her friends go "wow" and elevate the lines of the architectural interiors.

        

The concept of gentle falling leaves was made of delicate glass pieces by the hundreds, that float in mid-air to create a sense of the warmth and comfort that one of Autumn brings. 
Clean, white lines coupled with feature installations and fine art pieces, this house boasts style, taste and luxury living at its finiest.  
A colour is selected in each glass sphere to represent a member of the Family as it towers a 5-meter stairway providing a feature wall to their Karaoke room and a feat to indulge as its illuminated from the top and bottom reflecting and highlighting the air bubbles within the glass component.