Goh Residence

Located in the city of Kuala Lumpur, stood a home with a metal roof and rafters for support. Working with an amazing architectural structure, Stephanie Ng Design™ was ready to step into the challenge of suspending a 15 meter, 3 layered glass tubes over a double-storey void space that would hang above the main Living Room and be appreciated from the Family Room on the 1st Floor.

   

  

We worked through every room to ignite a spark using a lighting feature from the double-storey stairwell void to the Dining room and Dry Kitchen island.

 Taking a form of a cursive "G" to represent the Family Name of the Residence, whilst the front view from the Family Room depicts the curves and form of a Dragon, which signifies Good Luck for the Home.

A Testimony from the Client :
Stephanie Ng Design™ was undeniably helpful throughout the design process of our house. We are happy and thankful for the end-product of our lighting fixtures, notably the "chandelier" in our living room- challenging the boundaries of conventional lighting designs (ART vs LIGHTS).  I am proud to say that we have a "one-of-a-kind" lighting chandelier design because the team designs the chandelier according to the customers' taste whilst allowing the artistry flow. Each lighting design is well thought out and planned according to the space given, without impacting the natural flow of the space-enhancing the exclusivity of your lighting designs as they're all customised to your liking. Would definitely recommend others to employ/choose Stephanie Ng & team to design your lighting fixtures due to their vast experience in this field and their endless great service!- A big 5 star.